Прийом дзвінків: Пн - Пт 8.00 - 17.00 | UTC+3

Зв'язатися з нами:

Чому люди довіряють твердопаливним котлам?

В останні роки помітна тенденція зростання популярності твердопаливних казанів. Люди довіряють їм і все частіше вибирають для створення основних теплосистем у будинках, дачах і навіть промислових об'єктах. Але чому це так? Наше дослідження показало, що причиною цього стала значна економія. Оскільки вугілля, дрова та інші види твердого палива набагато дешевші, ніж електрика та газ, особливо після недавніх піднять тарифів. Вже сьогодні, порівнявши схожі за потужністю моделі, можна сказати, що використання твердопаливних апаратів заощадить до 40% порівняно з газовими або електрокотлами.

Також вони є абсолютно безпечними. За рахунок спрощеної конструкції без додаткових елементів вони не вимагають регулярної перевірки. А їхня автономна робота до двох діб дозволяє власникам не переживати про майно. Достатньо просто поповнити паливний відсік, і до кінця дня в будинку тепло і приємно, не турбуючись про перебої напруги або погану роботу комунальних служб.

Єдиний мінус - це необхідність димаря або витяжки, щоб видаляти наслідки процесу горіння. Їх не можна встановлювати в квартирах, оскільки на такій малій площі важко виділити окрему кімнату для створення та підтримання правил безпеки.